Archives

MLM rendszer: vásárló keresés és vásárlás-ösztönzés

Az Ön személyes sikeréért dolgozunk.

Ez az egész üzletág az emberek problémáinak a felismeréséről és valamilyen megoldás felkínálásáról szól.

Ezt a megoldást lehet, hogy a cégünk egyik terméke nyújtja valaki számára, de az is lehet, hogy az általunk kínált üzleti lehetőség kelti fel az érdeklődését.

Ha Ön csatlakozik termékforgalmazói csapatunkhoz, egy működőképes, modern követelményeknek megfelelő üzletépítési rendszert adunk át Önnek, amely azonnal használható lesz az Ön számára.

A rendszer keretei között mindent megtanulhat, amire szüksége lehet egy sikeres üzlet elindításához. Beleértve egy komoly képzési rendszert, amely előadásokkal, személyes oktatással segíti Önt a megfelelő tudás megszerzésében.

Léteznek írásosos brosúrák, tájékoztató füzetek, hanganyagok és videó előadások, amiket Ön is használhat az üzlet építése során. Ezek különféle eszközök, amik a termékekről illetve az üzleti lehetőségről tájékoztatják az érdeklődőket. Megmutatjuk, melyik eszközt mikor és hogyan kell alkalmazni a maximális siker érdekében.

Ön a rendelkezésére bocsátott eszközök céltudatos, folyamatos és hosszú távú használatával fogja megteremteni a passzív jövedelmet, amire mindig is vágyott.

Emellé társul egy személyes segítség, konzultáció, hogy a nehézségeken könnyebben úrrá legyen.

Csatlakozás után, az úgynevezett „Start képzés” elvégzésével Ön képes lesz arra, hogy a szponzora segítségével akár már másnaptól pénzt keressen.

Ehhez meg fogja kapni a forgalmazói weboldalát, ahova irányíthatja az érdeklődőket, megtanulja, hogyan kell használni az első néhány videót az érdeklődők megkeresésére és megtanulja, hogy mi az a néhány egyszerű lépés, amik az elinduláshoz szükségesek.

Megmutatjuk, hogy pontosan mit kell csinálni azért, hogy hatástöbbszörözött passzív jövedelme legyen. Sőt, végigvezetjük a folyamaton. A tevékenység alapvetően kétféle: termékforgalmazás és hálózatépítés.

A termékek értékesítéséből van a cégnek jövedelme, így a forgalmazóknak is. A hálózatépítésből, ahol új munkatársakat szerzünk, akik szintén forgalmaznak, és szintén új munkatársakat szereznek – ebből lesz a hatástöbbszörözés és a passzív jövedelem.

Összefoglalva tehát: a tevékenységünk arról szól, hogy megismerjük a termékeket, valószínűleg megkedveljük őket és kellemes tapasztalatokat szerzünk velük. Ezután gyakorlatilag nem teszünk mást, mint éljük az életünket, de most már azzal a tudattal, hogy van a kezünkben néhány kiváló termék és egy egyedülálló üzleti lehetőség, amit időnként ajánlhatunk másoknak, segítséget kínálva problémái megoldásához.

Ez egy nehéz feladat? Nem hinném. Gyakorlatilag egész életünkben ezt csináljuk, hiszen ha találkozunk valami újdonsággal, ami tetszik nekünk, nagy örömmel számolunk be róla az ismerőseinknek és ajánljuk az adott terméket vagy szolgáltatást. Életünk nagy részében ezt önzetlenül, a segítség szándékával és ingyenesen tesszük. Pedig, ha belegondolunk, ezzel pénzt teszünk valakinek a zsebébe, aki az ajánlott dolog igénybevételéért vagy az ajánlott termék eladásáért pénzhez jut.

Mi lenne, ha ez a pénz, vagy ennek a pénznek egy része a mi zsebünkben landolna?

Ha pénzt keresnénk azzal, hogy kiváló minőségű termékeket ajánlunk az ismerőseinknek?