Miért jó Önnek az MLM

Tulajdonképpen lehet, hogy a kérdés pontosításra szorul. Ugyanis nem lehetek biztos benne, hogy Önnek jó az MLM. Inkább azt kérdezem:

Miért és mikor lehet jó Önnek az MLM?

Először is:

Ha szeretne különleges, boltokban nem kapható termékeket vásárolni valamelyik MLM cég termékforgalmazójától, ideális esetben a forgalmazó örömmel kiszolgálja Önt. Ez a személyes vásárlás élménye, valószínűleg némi tanácsadással körítve, hogy Ön biztosan azt a terméket kapja, amire szüksége van.

Az MLM cégek termékei sokféle módon jobbá tudják tenni az Ön életét. Egészségmegőrző termékektől kezdve tisztítószerekig, telekommunikációs szolgáltatásokig terjed a paletta. Rengetegféle termék és szolgáltatás az, ami ilyen módon talál gazdára.

Másodszor:

Ha Ön egy mellék, – vagy többletjövedelemre vágyik, akkor csatlakozhat valamelyik MLM hálózathoz, (célszerűen ahhoz, aminek a termékeit szereti) és elkezdheti a termékeket forgalmazni. Ebben az esetben ha Ön a megfelelő szponzorhoz csatlakozott, egy belátható időn belül az Ön számára is elérhető egy valamekkora nagyságú jövedelem. Arról nem is beszélve, hogy ekkor az Ön kedvelt termékeit is kedvezményes áron tudja beszerezni.

Harmadszor:

Ha Ön komolyan gondolja MLM tevékenységét és feltett szándéka és erős elhatározása, hogy felépít magának egy komoly hálózatot, akkor erre is lehetősége nyílik. Egy jól működő MLM-rendszerben a Rendszer és az eszközök használatával, valamint kitartó munkával néhány év alatt a mellékjövedelemnél sokkal nagyobb összegű tartós jövedelmet lehet elérni.

Sőt, mi több, ez a jövedelem egy idő után már akkor is érkezni fog, ha Ön már kevesebb energiát fektet a munkába és inkább elkezdi élvezni az életet és addigi munkájának gyümölcseit. Ez az úgynevezett passzív jövedelem, ami más módszerekkel egy átlagember számára nem nagyon érhető el.

Negyedszer:

A végére hagytam, bár talán ez a messze legfontosabb tényező az összes közül.

Ön egy MLM hálózat felépítése során óriási jellemfejlődésen meg keresztül. Megnövekszik az önbizalma, motivált és lelkes lesz és az életet inkább kihívásnak mint nehézségnek látja.

Hihetetlen mértékben kitágul az a horizont, ahol Ön a jövőjéét el tudja képzelni, és elkezdi megvalósítani azokat a dolgokat, amikről azt hitte, nem tudja.

Lesz elég ideje és elég pénze arra, hogy azt csinálja mihez kedve van.

Ön is képes rá!

Vagyis – Ön is képes rá?

Várom véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*