MLM rendszer

Egy Rendszer alapvetően különböző tevékenységek és folyamatok logikus sorba szervezett egysége, amely lehetővé teszi kitűzött célok megvalósítását.

A kitűzött célok: Idő-Pénz-Egészség-Szabadság, azaz egy olyan életszínvonal és –minőség megteremtése, amelyben:

  • tudunk megfelelő mértékű jövedelemhez jutni, úgy, hogy
  •  eközben van elegendő szabadidőnk, amelyet élmények gyűjtésére fordíthatunk
  • és egészségesek, energikusak vagyunk, nem őröl fel fizikailag a pénz utáni hajsza, hogy
  • szabadon tudjuk élvezni és hasznosítani fejlődésünket és a kreativitásunkat.

A network marketing alapvető előnyei –  kötetlen időbeosztásban végezhető, nem megy a család rovására, stb. – csak az érem egyik felét jelentik.

A másik fele az, hogy mindezen tevékenységeket egy kidolgozott, javarészt online működő rendszer alapján, gyakorlatilag teljes betanítással végezheti.

A rendszer lelke egy egyszerűen kezelhető értékesítési weboldal és webáruház, amely elvégzi a termékek bemutatását és felveszi a rendeléseket. Tehát olyan online értékesítési formát kínálunk, amely – annak ellenére, hogy maga az értékesítési folyamat online zajlik, legalábbis az első időben – teljes mértékben megfelel napjaink kihívásainak.

De ami még talán ennél is fontosabb…

A rendszerben forgalmazott termékek egytől-egyik kiváló minőségűek. Ez azért nagyon fontos, mert ebből következik az a nagyon érdekes tény, hogy a vásárlók jelentős része – természetesen feltételezve, hogy Ön kiváló szolgáltatást nyújt nekik – újra és újra rendel a termékekből.

A felkészülési idő alatt Ön megismeri a rendszert, megismeri a termékeket, megismerheti a forgalmazás további módjait és lehetőségeit.

Az Ön tevékenységétől, ráfordított idejétől függően mellékjövedelmet vagy akár tartós, magas szintű jövedelmet is képes biztosítani. Sőt, mindezek felett, lehetőséget biztosít Önnek egy olyan passzív jövedelmi forrás megteremtésére, amely továbbadható és örökölhető.

Sőt, már a betanulás ideje alatt is tud pénzt keresni, mivel természetesen a rendelések teljesítésekor keletkező árrés (nagykereskedelmi ár és a kiskereskedelmi ár különbözete) teljes mértékben, azonnal az Öné.

Ezen felül igénybe veheti már meglévő képességeit további jövedelmi lehetőségek kihasználására, vagy megtanulhat olyan készségeket, amelyekkel megszervezhet egy csapatot is magának. Ebben az esetben az értékesítési csapat forgalma után is jár jutalék Önnek.

Mi biztosítjuk Önnek a teljes és működőképes értékesítési weboldalt, webáruházat és háttértámogató rendszert, valamint a szükséges oktatóanyagokat. Ön pedig azonnal elkezdhet dolgozni.

Mit szól egy ilyen lehetőséghez?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*