MLM rendszer: jelölt (forgalmazó) keresés

Ha Ön is olyan, mint az emberek többsége, akkor nem mer igazán álmodni – de miért is?

Mert az álmok általában pénzbe kerülnek. SOK-SOK pénzbe. És az emberek többsége egy idő után elveszíti a hitét, hogy meg tudja valósítani az álmait. Ez szerintem egy nagyon sajnálatos dolog, de így kell ennek lennie? Jó, hogy ez így van?

Véleményem szerint nem. Van egy másik út is.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért álmokról és a célokról beszélek, amikor egy üzleti lehetőséget szeretnék bemutatni Önnek.

Ahhoz, hogy valami máshogy történjen, mint eddig történt, változásra van szükség. Az emberek többsége viszont, így talán Ön is, minden érzékével tiltakozik a változások ellen.  Az emberek nem akarnak változni és nem akarják elhagyni a komfortzónájukat. Egyetlen esetet kivéve.

Ha a változás annak érdekében történik, hogy elérjék a céljaikat és közelebb kerüljenek a vágyaik megvalósításához.

Tudják, hogy ha nem változtatnak semmit, marad minden a régiben. Bár ez sem teljesen igaz, hiszen biztonságról, pláne anyagi biztonságról mostanában elég nehéz beszélni és főleg megvalósítani.

Lehet egy javaslatom az Ön számára? Merjen újra álmodni és kezdjen el hinni benne, hogy van egy lehetőség, aminek a segítségével elérheti a céljait és meg tudja valósítani az álmait.

Szeretném megmutatni Önnek a mi nézőpontunkat, a rendszerünket és a módszerünket, amelynek használatával, ha Ön is úgy dönt, segíteni tudunk az Ön sikereinek az elérésében.

Természetesen ebben a pillanatban még nem tudhatjuk, hogy mennyire érdekli Önt a passzív jövedelem megteremtésének ez a módszere.

Az a célunk, hogy minden információval rendelkezzen ahhoz, hogy megalapozott döntést tudjon hozni: érdekli ez a lehetőség, vagy nem.

Alapelvünk, hogy munkatársaim és én is olyan emberekkel szeretnék együtt dolgozni, akikkel közösen tudunk tenni a sikerért, a közös sikereinkért. Ezért eszünkbe sem jut, hogy megpróbáljunk bármit is Önre erőltetni. Nem akarjuk Önt rábeszélni, rávenni semmire.

Egy dolgot szeretnénk: hogy Ön elgondolkodjon azon a lehetőségen, amit Ön elé tárunk, és ha szimpatikusnak találja, kezdjen el foglalkozni vele. Segítjük, támogatjuk és mutatjuk az utat.

Arra bátorítjuk Önt, hogy ismerje meg cégünket, amely komoly tudományos hátterével és két évtizedes múltjával a stabilitás és a megbízhatóság megtestesítője.

Ismerje meg a termékeinket, amelyek kiváló minőségűek és emberek millióinak az életét változtatták meg világszerte és már Magyarországon is.

Vizsgálja meg az üzleti modellt, azt a hálózatot, amely a termékek terjesztéséről gondoskodik és segíteni tud Önnek is, hogy megteremtse azt a jövedelmet amire szüksége van.

Megmutatjuk Önnek a rendszert, azokat az eszközöket, amik segítenek Önnek a tevékenység elvégzésében és megtanítjuk arra, hogy hogyan tudja mindezt leendő munkatársainak átadni.

Egy érdekes kérdés a számomra, hogy Ön vajon mire gondol most.

Azon gondolkodik, hogy hogyan tudná megvalósítani a dolgokat vagy azon, hogy miért nem. De ahogy Henry Ford mondta: “Akár azt hiszed hogy képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” Kívánom, higgye el, hogy Ön is képes rá. Akkor úgy is lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*